Bireyselliğin fazlasıyla ön planda olduğu günümüzde üzerimizde taşıdığımız formlar, yeni, farklı, özgün tasarımlar olarak evrensel bir ruhu yansıtırken bir yandan da seçimlerimiz ve bireysel kimliklerimiz hakkında ipucu veriyor. Nişantaşı’nda açılan Piano Jewellery ile altın takının fiyatları korkutucu olmaktan çıkıyor!

Mücevher dünyasında adet olduğu üzere sadece mağaza vitrinine bakılan, mağazadan içeri girmenin cesaret gerektirdiği, ürün denemenin sınırlı olduğu kuyumculuğun yerini Piano Jewellery ile çekinmeden mağazaya girilen, tarzınızı yansıtan binlerce kombin arasından rahatlıkla seçim yapacağınız ve altını en uygun fiyata almanın devri başlıyor.

Piano Jewellery, iyi tasarım, üretim sürecini iyi bilmekten geçer anlayışını doğrular nitelikte modern zamanların adeta bir sürprizi olarak Nişantaşı’nda doğdu. Titiz bir işçilik, her ana uyan tasarımlar, güncel çizgi ve mantıklı fiyat etiketleri. Sonuç: Her gün takma isteği uyandıran modern altın takılar.

İstanbul çıkışlı bir Türk markası olan Piano Jewellery, farklı teknik ve detayları birleştiren geçmişi kırk yıla uzanan laboratuvar sistemiyle çalışan bir atölyede üretiliyor. Rodaj, sıcak, soğuk mine uygulamaları ve deneysel tasarım geliştirme yöntemleri ile çalışan atölye dünyada sayılı atölyeler arasında yer alıyor.

Farklılıkları seviyoruz, zıtlıklardan besleniyoruz
Piano Jewellery, 14 ayar altın zincir, kolye, küpe, bileklik, hal hal gibi modern tasarımları “very jewellery” mottosu ve senin bir tarzın var mesajı ile sunuyor.